Over crosnet

 

 

Crosnet is in het leven geroepen om jou te informeren over veilig en anoniem internetten. Iedereen maakt tegenwoordig gretig gebruik van het internet, maar niet iedereen vraagt zich daarbij af of het wel veilig is. Het internet staat vol met virussen en andere malware. Om die reden is het belangrijk om goede software te hebben die dit soort vervelende bestandjes tegengaat. Het kan soms best lastig zijn om te weten welke software je nodig hebt. Daarom lees je hier over betrouwbare Malware Beveiliging. Bovendien houden we je op de hoogte van actueel nieuws op het gebied van internetveiligheid. Wil je weten hoe je je identiteit op internet afschermt? Kijk dan onder Anoniem Internetten.

Ons doel: transparante informatie
Crosnet weet precies wat er speelt op het gebied van internetsecurity. Ons doel is om jou op een onafhankelijke manier op de hoogte te brengen van de beste software en middelen om jezelf te beschermen. Je leest hier uitgebreide reviews, overzichtelijke vergelijkingen, en andere informatieve teksten. Het is allemaal zo geschreven dat het voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is. De vele voorbeelden en afbeeldingen illustreren goed waar de software handig voor is. Als er iets niet helemaal duidelijk is, of je hebt opmerkingen, dan kun je een reactie achterlaten. Transparante informatie van en voor elkaar, daar staan we voor.

intenret beveiliging crosnet

Anoniem internetten
Je hebt je misschien wel eens afgevraagd hoe je je online identiteit het beste kunt afschermen. Hackers staan te trappelen om toegang te krijgen tot je persoonlijke gegevens, maar dit wil jij natuurlijk voorkomen. Op Crosnet.nl lees je over Anoniem Internetten en wat je het beste kunt doen om je privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Een veelgebruikte manier om veilige verbindingen te maken is tegenwoordig het Virtual Private Network. Dit kun je bijvoorbeeld instellen om direct vanuit huis een connectie te maken met het netwerk van je werk. Ook wordt een VPN gebruikt om blokkades te omzeilen. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je door je locatie geen gebruik kunt maken van een online dienst. Anoniem internetten met een VPN lost dit op. Kijk bij Anoniem Internetten voor handige tips.

Malware beveiliging
Online veiligheid is tweeledig: naast de zekerheid van anonimiteit is het ook belangrijk dat je computer beveiligd is voor gevaarlijke bestanden. Zogenaamde malware (de overkoepelende term voor virussen, trojans, wormen, spyware, et cetera) kan behoorlijk wat schade aan je pc berokkenen. Op Crosnet lees je daarom wat de beste virusscanners zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel antivirus programma’s dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom worden hier alleen de beste antivirus programma’s besproken. In de reviews lees je bijvoorbeeld testresultaten en of zo’n programma je pc wel of niet langzamer maakt.

We houden je op de hoogte
We streven ernaar om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Het internet wordt elke dag weer een stukje voller met gevaarlijke bestanden. Er worden regelmatig nieuwe methoden gevonden om iemands online identiteit te misbruiken. Als reactie hierop worden antivirus programma’s steeds geavanceerder en vind je ook meer mogelijkheden om anoniem te blijven. Als je regelmatig de artikelen op Crosnet.nl leest, zal je zien dat jij in ieder geval veilig en anoniem surft.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.