Antivirus pakketten met elkaar vergelijken

Als je een virus beveiliging wilt kopen voor je computer of laptop dan is het natuurlijk slim om meerdere antivirus software programma’s met elkaar te gaan vergelijken. Op die manier kun je de beste gaan selecteren voor jouw computer. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een antivirus programma zoekt voor jouw tablet of smartphone. Ook dan is het verstandig om de virusscanners  naast elkaar te zetten. Het uitzoeken van de beste virusscanner is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Zeker niet met de hulp van het internet. Je kunt volop informatie vinden en ook selecteren op het internet. Het is goed om te zien welke verschillende opties er zijn. Wacht daarom niet langer, zoek de juiste informatie op in dit artikel en start je eigen onderzoek.

Virusscanner vergelijken, waar moet je op letten

Als je de antivirus gaat vergelijken dan adviseren wij je om op minimaal drie zaken te letten. Ten eerste is dat de prijs. Misschien heb je al een specifiek budget in gedachten? Of misschien heb je al een grens voor ogen op het gebied van de prijs. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar waar de antivirus precies bescherming voor biedt. Biedt het alleen bescherming tegen virussen of ook tegen malware, spam emails, phishing mails en bijvoorbeeld spyware. Weet wat je nodig hebt om een goede bescherming te krijgen van je computer. Als derde is het gebruikersgemak van de software van groot belang. Als je immers niet met de software overweg kunt dan heb je er niets aan. Het is dan ook maar de vraag hoe goed het je computer gaat beschermen. Als bonus punt noemen we ook nog even het aantal updates wat je krijgt. Je wilt natuurlijk wel tegen de meest recente virussen en malware beschermd worden. Toch?

Voor je bedrijf een virusscanner uitzoeken

Misschien wil je voor je bedrijf een antivirus programma gaan kopen. Het is dan goed om met je systeembeheerder te gaan overleggen wat er allemaal nodig is. Ook is het goed om te kijken welke prijskaartjes hieraan hangen. Vaak is het een wat uitgebreidere vergelijking. Het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel computers je wilt gaan beschermen.

 

antivirus bedrijfen

 

Een losse virusscanner of beter een totaal pakket?

Er zijn verschillende antivirus scanners waar je alleen maar de virussen mee kunt opzoeken door jouw computer  te scannen op virussen. Vaak zie je wel een aantal extra’s erbij, maar heel vaak houdt het hier ook op. Als je daarom een antivirus pakket wilt gaan kopen dan is het slim om te kijken naar een totaal antivirus pakket. Hierdoor krijg je een complete bescherming. Je krijgt ook een bescherming tegen malware, spamware phishing mails en spam email berichten. Je computer is hierdoor ook veel beter beschermd. Het is goed om te ontdekken welke verschillende opties er zijn om een goede bescherming van je computer te krijgen.

Bij sommige pakketten welke al zeer compleet zijn is het goed om te weten dat er nog meer is. Zo kun je bij sommige scanners ook ouderlijk toezicht krijgen. Je kunt dan tijdstippen en ook websites instellen waar je kinderen naartoe kunnen gaan. Het is natuurlijk een fijn en goed gevoel om dit te kunnen doen. Ook is het mogelijk om track en trace te installeren samen met je antivirus pakket. Hiermee kun je bij een diefstal van je laptop deze traceren. Ook kun je foto’s maken van de dief. Hierdoor is de kans een stuk groter dat je jouw computer sneller terugkrijgt.

Bij een totaal antivirus pakket zal je ook een malware kunnen scannen. Het is natuurlijk erg vervelend als je computer opeens een stuk trager is en je niet weet waardoor dit komt. Een malware scanner voorkomt dat er malware op je computer komt. Je kunt hierdoor veel meer genieten van je computer.

Er zijn een groot aantal antivirus pakketten op de markt welke een totaal pakket bieden voor de gebruiker. Een one stop shop voor al je virussen, malware en spyware om het in het kort te noemen. Zo is er avast! Free antivirus software. Ook is er de AVG antivirus software, Avira antivirus software, Microsoft Security Essentials en ook de Panda Cloud antivirus. Het is goed om de verschillende pakketten met elkaar te vergelijken. Hoe totaal zijn ze nu eigenlijk. En wat zijn de kosten van de verschillende antivirus totaal pakketten. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om een pakket te kiezen wat voor jou een waar antivirus totaal pakket is. Je kunt er dan namelijk vele jaren van genieten met alle updates die je voor de antivirus software krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *